Новини
10 Червня 2019
1 065

Стадіон, так стадіон: Одеський “Чорноморець” виставлено на продаж

Всі активи перебувають на балансі “Імексбанку” і в такому складі запропоновані вперше

Фото: V&A Dudush/Wikipedia

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставив на продаж одеський стадіон “Чорноморець” площею 80 тис. кв. м і вартістю 3,6 млрд грн, повідомляється на сайті фонду.

“25 червня 2019 р. відбудеться голландський аукціон з продажу нежитлових будівель центрального стадіону “Чорноморець”, що знаходяться в Одесі за адресою вул. Маразліївська, 1/20 і прав вимоги за договорами, які укладено з юридичними особами в кількості 40 шт.”, – йдеться у повідомленні.

Всі активи перебувають на балансі “Імексбанку” і в такому складі запропоновані вперше.

З даними фонду, до спортивного об’єкта входить комплекс будівель і споруд: спортивна частина стадіону (чаша стадіону з футбольним полем, VIP-ложі та допоміжні приміщення), бізнес-центр з рестораном загальною площею понад 10 тис. кв. м, фітнес-центр – 4,3 тис. кв. м, готель – 9,8 тис. кв. м, підземний паркінг для транспортних засобів та інші будівлі та приміщення відповідно до його технічного паспорта.

Остання повна реконструкція стадіону відбулася 2011 р.

Стадіон “Чорноморець” вміщує понад 34 тис. осіб.

Організатором торгів є ТОВ “Фьост Файненшіал Нетворк Юкрейн”.

Нагадаємо, найсильніші футбольні ліги Європи заробили в минулому сезоні рекордні €15,6 млрд. Найбільше в сезоні 2017-2018 заробила англійська Прем’єр-ліга. На другому місці — чемпіонат Німеччини, який отримав на дві третини менше доходів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram