Новини
12 Червня 2020
1 096

Співзасновник Reddit Алексіс Оганян інвестував у Sentropy – платформу для автоматичної модерації коментарів

Стартап уже запустився, технологія може по контексту повідомлень розпізнавати образи

Стартап Sentropy у четвер, 11 червня, запустив однойменну платформу для автоматичної модерації контенту в соцмережах і на форумах на основі машинного навчання – технологія здатна по контексту коментарів розпізнавати образи, повідомляє Business Insider.

Видання зазначає, що для запуску компанія залучила сумарно $13 млн від фонду Initialized Capital співзасновника Reddit Алексіса Оганяна (пішов з ради директорів Reddit на початку червня на фоні протестів проти расизму й попросив замінити себе темношкірим керівником), а також від King River Capital, Horizons Ventures і Playground Global.

“Технологія Sentropy здатна розуміти контекст коментарів, щоб відрізнити конструктивну розмову від образ, – пояснили в компанії. – Автоматична модерація допоможе звільнити час “живих” модераторів”.

Наразі стартап пропонує корпоративний продукт Detect – його можна під’єднати за допомогою API. Крім того, у Sentropy є безкоштовний продукт Defend для браузера – інструменти для виявлення образ.

Компанія заснована в Пало-Альто у 2018 році й налічує 20 співробітників. Стартап уже має клієнтів з числа “великих соціальних платформ”, але їх назви в Sentropy не розкривають.

Нагадаємо, минулого літа Алексіс Оганян інвестував в ізраїльський стартап Homeis, який створений для об’єднання розрізнених груп експатів в одній соцмережі. Тоді він залучив додаткові $12 млн після посівного раунду, де йому раніше вже вдалося зібрати $4 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram