ОЛЬГА АФАНАСЬЄВА

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:Українська асоціація венчурного та приватного капіталу (UVCA)
  • Посада:виконавчий директор
  • Діяльність:венчурне інвестування
  • Номінація:SHINE LADY IN ЛІДЕРКА ІННОВАЦІЙ

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Ольга Афанасьєва має ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю “Фінанси, гроші та кредит”, який отримала в Українській академії банківської справи НБУ. Також вона навчалася у німецькому Університеті прикладних наук Дойче Бундесбанку та у CEE Capital Market Forum Leaders у Польщі. Протягом багатьох років викладала економічні дисципліни у низці навчальних закладів, зокрема, в Університеті Грінвіч. У 2015 році закінчила інтернатуру на Варшавській фондовій біржі.

У 2016 році Наглядова рада Української асоціації венчурного і приватного капіталу (UVCA) призначила Ольгу виконавчим директором Асоціації. Того ж року її було номіновано на Changemaker New Europe 100 від Financial Times та Google, а також призначено Послом Жінок у венчурному бізнесі від України.

З 2017 року Ольга долучилася до організації Ukrainian Davos Nights (ніни – Ukrainian Davos House), який щорічно проходить під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Крім того, за її ініціативи проходила організація українського павільйону стартапів на Consumer Electronic Show у Лас Вегасі.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram