Новини
1 Жовтня 2019
1 389

Ще більше спорту: Спортмастер придбав мережу спортивних магазинів GO Sport Polska

Вартість угоди наразі не розголошується

Міжнародна компанія Sportmaster Operations PTE.LTD зі штаб-квартирою в Сінгапурі завершила угоду з Go Sport Group (Франція) щодо купівлі мережі спортивних магазинів GO Sport Polska. В результаті було придбано 34 магазини GO Sport загальною торговою площею 37 тис. кв. м, повідомляє Reuters.

Зазначається, що вартість угоди наразі не розголошується.

Як прокоментував Філіпп Фавр, президент групи Go Sport, настав час для змін на польському ринку товарів для спорту і туризму. “Ми сподіваємося, що шанувальники спорту й активного відпочинку в Польщі від змін тільки виграють, побачать нові підходи до формування колекцій, різноманіття асортименту, побачать оновлені магазини”, – зазначив він.

Sportmaster Operations (Сінгапур) управляє бізнесами на всіх ринках присутності: Росії, України, Казахстану, Білорусі, Китаю. За інформацією Rau.ua, компанія планує вихід в країни Середньої Азії та Закавказзя.

“Материнська компанія Sportmaster профінансувала угоду для виходу мережі Sportmaster на ринок Східної Європи. Директором з розвитку бізнесу призначений Януш Гембарски”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перший час Sportmaster працюватиме в Польщі під брендом Go Sport, але надалі перейменує магазини. Компанія має намір зберегти основу чинної команди Go Sport Польща, використовувати їх велику експертизу та компетенції.

“Планується переформатувати магазини, зробити їх більш доступними для покупця з точки зору виділення категорій, видів спорту, брендів. В магазинах будуть присутні як провідні глобальні спортивні бренди так і інші популярні у споживачів марки, включаючи власні марки Sportmaster”, – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, на початку літа китайський ритейл-гігант Suning оголосив про придбання 80% акцій підрозділу французького оператора гіпермаркетів Carrefour в КНР. Вартість угоди – 4,8 млрд юанів (близько $699 млн).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram