Соцмережі
16 Березня 2022
501

Сергій Марченко: Що потрібно Україні

Про перемовини з московією.

На росії часто повторюють, яка Україна їм треба. У виразах не соромляться. Так і кажуть: нам треба денацифікована, демілітаризована, русифікована і беззахистна Україна.

Але справа в тому, що нам тут по барабану, яка Україна траба московитам. Всі ці черги в віськкомати, десятки тисяч тероборонців і десятки мільйонів людей, які працюють на нашу перемогу – це історія про те, що треба нам, а не вам, московські зайди!

Нам треба єдина, соборна Україна. З єдиною державною мовою, єдиною помісною православною церквою, єдиною культурою. Наша Україна вільна, сильна, сучасна, інтегрована у цивілізований світ. Наша політика миролюбна, а політики вибираються на виборах, а не в КГБ. Ми господарі своєї землі і ніхто не має вказувати нам, з ким дружити і скільки мати зброї, щоб захистити себе.

Я думаю, сором’язливе мовчання українських переговорників на тлі безсоромних посягань московитів на наш суверенітет, виглядає дивно.

Переконаний, українське суспільство буде набагато спокійнішим, якщо наші лідери чітко і публічно проговорять нашу позицію на переговорах:

1. Ми ніколи не визнаємо анексію наших територій.

2. Ми самі будемо вирішувати, у які союзи нам вступати.

3. Російська мова ніколи не стане в Україні державною.

4. Чисельність та озброєння української армії з країною агресором не обговорюється.

5. Будь-які перемовини матимуть сенс лише тоді, коли окупант виведе війська за лінію зіткнення на початок вторгнення.

6. Будь-які інші питання територіальної цілісністі та суверенітету України не обговорюються.

7. І не забуваємо, що за все треба платити. Питання відшкодування збитків від варварських бомбардувань має бути ключовим на перемовинах з московією.

Це жорсткі тези. Але, якщо ми країна, що поважає себе, маємо думати не про збереження обличчя путіна і його червоні лінії, а про наші національні інтереси.

Маєто триматися разом і бути твердими у захисті України, яка треба нам. #переможемо

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram