Соцмережі
23 Березня 2022
465

Сергій Марченко: Навіщо Україні переговори

Знаю, що багатьох дратує риторика президента і влади загалом про перемовини з путіним. Кажуть, нахіба ті переговори, якщо путін вимагає нездійсненне і не готовий закінчити війну?

Насправді, українська влада робить все правильно. Ні в кого у владі немає ні найменших ілюзій, що цю війну не спинити перемовинами. Але постійний інформаційний пресинг московії про мирні перемовини вигідний Україні.

Кожен раз, коли пересічний європеєць чує заклик Зеленського до путіна сісти за стіл перемовин і закінчити цю війну, він бачить Україну, що хоче миру і росію, що хоче війни. Кожен раз, коли пєсков і лавров розказують, що путіну нема про що говорити з президентом України, світова громадська думка відвертається від агресивної московії та стає на бік миролюбної України. А разом з громадською думкою ми отримуємо підтримку урядів і джавеліни.

Сучасна війна це не тільки танчики, а в першу чергу – війна за мізки. І в цій війні ми зараз розриваємо московію в хвіст і в гриву. Незважаючи на дурні гроші вбухані в Рашу тудей і загалом всю путінську пропаганду, московія нічого не може протиставити правді і грамотній інформаційній стратегії Києва.

І тут хотілося б зняти шляпу і низько вклонитися Великій Британії та Сполученим Штатам Америки за блискучу інформаційну атаку Мордору перед війною. Наші союзники зробили все і навіть більше, щоб максимально підсвітити цю несправедливу війну. Щоб ні в кого не лишилося найменшого сумніву, хто агресор.

Тож, не стримуйте себе, пане Зеленський! Запросіть лаптєфюрера на перемовини ще стопіісят раз. І хай він ще стопіісят раз відмовить. Щоб навіть до самих відбитих дійшло, хто справжнє х#йло.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram