Новини
18 Січня 2024
284

Samsung провела чергову презентацію Galaxy Unpacked

Компанія презентувала нові смартфони Galaxy S24

Південнокорейська компанія Samsung на заході Galaxy Unpacked 2024 17 лютого презентувала нову лінійку смартфонів Galaxy S24 з технологією Galaxy AI, штучним інтелектом на хмарі. Це Galaxy S24, Galaxy S24 Plus та Galaxy S24 Ultra, пише Ліга.

Компанія планує підтримувати сім років оновлень безпеки та сім поколінь оновлень операційної системи, починаючи з Galaxy S24.

Galaxy S24 завдяки Galaxy AI зможуть перекладати наживо розмови — аудіо та текстові переклади до 12 мов. Це не залежить від того, яким телефоном користується співрозмовник — навіть стаціонарним або просто в особистому спілкуванні.

Android Auto допомагає спілкуватися під час керуванням авто. Можна налаштувати автоматичне підсумовування у чатах.

Застосунок також запропонує автоматичні відповіді, які можна надсилати, майже не торкаючись смартфона.

У вбудованих диктофонах Galaxy зʼявилася функція, яка переведе запис у текст, виокремить різні голоси та зробить короткий підсумок.

Samsung та Google представили новий спосіб пошуку у серії Galaxy S24 за допомогою штучного інтелекту. Це можливість виділити на фото у різних застосунках предмет, який потрібно знайти — Circle to Search. Щоб викликати функцію, треба затиснути кнопку Home. Це можна робити й у соцмережах. Пошуковик видасть необхідну інформацію.

Функція буде доступна на всіх трьох моделях Galaxy S24.

Камери S24 працюватимуть на платформі ProVisual Engine з квадрозумом та 5-кратним оптичним обʼєктивом.

У поєднанні з 50-мегапіксельною матрицею камери забезпечують оптичну якість зображення за умови 2-, 3-, 5- та 10-кратного масштабування завдяки сенсору Adaptive Pixel Sensor. А вдосконалена технологія цифрового зуму дає змогу робити високоякісні знімки навіть за 100-кратного збільшення.

Піксель у Galaxy S24 Ultra збільшено на 60% — до 1,4 мкм. Це дає змогу вловлювати більше світла за умов недостатньої освітленості. Galaxy S24 Ultra має ширший кут оптичного стабілізатора зображення (OIS) і вдосконалену технологію компенсації тремтіння рук, які усувають розмиття на знімках.

Фронтальну й основну камери оснащено спеціальним процесором обробки зображень для зменшення шуму під час запису відео, а дані з гіроскопа Galaxy S24 використовує для розрізнення руху користувача та руху об’єкта в кадрі. Це дає змогу ефективніше усувати шум та отримувати чіткі відео, зняті у темряві чи навіть здалеку.

Зображення в Галереї та соцмережах відображаються у форматі Super HDR з оптимізованими параметрами яскравості, кольору та контрастності.

Galaxy S24 Ultra має чипсет Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform.

Щодо ігрових потужностей — усі моделі Galaxy S24 мають збільшену майже вдвічі парову камеру, яка покращує температуру поверхні пристрою і максимізує продуктивність. А технологія трасування променів забезпечує реалістичність зображення.

Пікова яскравість екрана Galaxy S24 становить 2600 ніт.

Екран Galaxy S24 Ultra вкрито склом Corning® Gorilla® Armor з підвищеною на 50% міцністю та збільшеною в чотири рази стійкістю до подряпин, стверджують у компанії.

Розмір екрана Galaxy S24 Plus становить 6,7 дюйма, Galaxy S24 — 6,2 дюйма. Galaxy S24 Ultra має 6,8-дюймовий дисплей.

Galaxy S24 Ultra — перший телефон Galaxy з титану.

З 17 січня 2024 року серія Galaxy S24 буде доступна для передзамовлення за 14 тис. грн. Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ та Galaxy S24 надійдуть у продаж 7 лютого. Рекомендована ціна — від 37 999 грн.

Нагадаємо,

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram