Новини
12 Жовтня 2023
341

Прогнозується крах курсу Ethereum до $900

Аналітики вважають, що це може статися ще до початку 2024 року

Криптовалютний аналітик, відомий під псевдонімом FieryTrading, пророкує крах курсу Ethereum (ETH) до $900 до початку 2024 року, пише Happycoin.

FieryTrading вважає, що ціна Ethereum подолає лінію висхідної тенденції, що виникла у червні 2022-го. Таким чином, вартість альткоїну проб’є вниз трикутник, що скорочується, який формується з квітня 2023-го, і полетить у прірву. На думку експерта, дамп буде потужним, і курс активу опуститься до дна, зафіксованого наприкінці тренду минулого року.

Прогноз FieryTrading на зміну курсу Ethereum на графіку:

Разом із тим, ширина трикутника свідчить про те, що Ethereum може подешевшати до $622, якщо в жовтні курс монети проб’є нижню лінію фігури, яка проходить за позначкою $1500. Інакше виникне корекція, ціна ETH зросте до $1800.

На добовому графіку видно, що обсяг торгів Ethereum знижується з 22 вересня. Якщо вартість проданих монет не зросте, то не вдасться пробити бар’єр підтримки на рівні $1500 і курс ETH почне підвищуватися. Саме тому зараз найбільш правдоподібним є сценарій розвитку подій, що передбачає зростання вартості ETH до $1800 після відскоку від $1500.

Цікаво, що нещодавно аналітик Standard Chartered Bank Джеффрі Кендрік заявив, що до кінця року ціна ETH зросте до $4 тис., а до кінця 2026 року ціна ETH може досягти $8 тис. Рекордний максимум криптовалюти в найближчому майбутньому становитиме $26-35 тис.

Нагадаємо, шахрай повернув криптобіржі $8,1 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram