Новини
24 Квітня 2020
1 294

Продажі Nestle зросли у I кварталі завдяки попиту на корм для тварин і каву

Компанія й надалі очікує на позитивні показники

Продажі виробника продуктів харчування Nestle у I кварталі 2020 року зросли на 4,3%, завдяки тому, що покупці запасалися кормами для тварин Purina і кавою Nescafe для підготовки до ізоляції через пандемію коронавірусу, повідомляє Inv.com.

Компанія підтвердила річний прогноз, який передбачає подальше поліпшення показників органічного зростання продажів і вищу маржу прибутку від основної операційної діяльності.

“Аналітики в середньому чекали 3% зростання базових продажів у першому кварталі, згідно з наданими компанією прогнозами”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загальні продажі в січні-березні знизилися на 6,2% до 20,8 млрд швейцарських франків ($ 21,30 млрд), в основному через продаж підрозділу Skin Health й американського бізнесу з виробництва морозива минулого року.

Крім того Nestle повідомила про запуск програми допомоги кафе та ресторанам, яким вона постачає продукцію під час коронавірусної кризи. Програма вартістю 500 млн швейцарських франків ($511,77 млн) передбачає продовження термінів оплати та припинення орендної плати за кавомашини.

Раніше Investory News писали, що Nestlé SA погодилася продати Froneri свій бізнес з виробництва морозива в США за ціною $4 млрд, передавши контроль над брендами, зокрема Häagen-Dazs, спільному підприємству, заснованому у 2016 році швейцарською групою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram