Новини
27 Лютого 2023
404

Продажі електромобілів Nissan перевищили прогнозовані

Компанія прагне до 2030 року випускати 55% електрокарів від усього обсягу виробництва

Японський автовиробник Nissan Motor у понеділок підвищив свої цілі з продажу електромобілів та заявив, щоб збільшить виробництво силових агрегатів в США, оскільки прагне надолужити згаяне в сегменті, де домінує Tesla, пише Reuters.

“Японський автовиробник був піонером у галузі електромобілів зі своїм електромобілем Leaf, але боровся разом з багатьма традиційними автовиробниками перед обличчям зростаючої конкуренції з боку спритніших нових учасників.

Nissan тепер прагне, щоб до 2030 фінансового року частка електрифікованих транспортних засобів, які включають його передові гібридні електромобілі, становила понад 55% світових продажів, порівняно з попередньою метою в 50%”, — додає агентство.

До цього року автовиробник планує випустити 27 нових електрифікованих автомобілів, 19 з яких будуть повністю акумуляторними — порівняно з попереднім планом у 23 електромобілі, зокрема 15 повністю акумуляторних електромобілів.

На додаток до виробництва електромобілів на заводі в штаті Теннессі, Nissan планує будувати електропоїзди на заводі в Дечерді.

Нагадаємо, Nissan та Renault інвестують $600 мільйонів у виробництво в Індії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram