Новини
7 Лютого 2020
767

Помилилися: Аеропорт “Бориспіль” відшкодував держбюджету 260 мільйонів гривень

Відрахування частини доходу було розраховано за ставкою в 40%, а не 90%

Офіс Генерального прокурора забезпечив відшкодування до державного бюджету 263 млн грн податку міжнародного аеропорту “Бориспіль”. Про це повідомляє прес-служба відомства.

За версією слідства, посадові особи “Борисполя”, в порушення постанови Кабінету міністрів України (КМУ), “невірно розрахували відрахування частини доходу, розрахувавши його за ставкою в 40%, а не 90%”.

Повідомляється, що досудове розслідування здійснює управління фінансових розслідувань Офісу великих платників податків ДФС по ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків) КК України.

Як писали раніше Investory News, аеропорт “Бориспіль” за підсумками третього кварталу та вересня 2019 р. зайняв друге місце в рейтингу Міжнародної ради аеропортів ACI Europe по динаміці приросту пасажиропотоку серед аеропортів на 10-25 млн пасажирів на рік.

Нагадаємо, Китайська компанія “Powerchina International Group Limited” підписала меморандум про співпрацю з розвитку КП “Міжнародний аеропорт Рівне”. Розглядається можливість перетворити аеропорт у міжнародний технократичний хаб.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram