Новини
7 Червня 2019
1 135

Польська Unimot планує видобувати газ в Україні

Компанія подала заявку щодо участі у конкурсі на укладення угоди про розподіл продукції на ділянці Іванівська

Польська компанія Unimot подала заявку на укладення угоди про розподіл продукції (УРП) на Іванівській ділянці в Харківській області. Про це повідомив глава Асоціації газодобувних компаній Роман Опімах, передає enkor.

“Сьогодні була зареєстрована ще одна компанія, що подала заявку для участі у конкурсі на укладення угоди про розподіл продукції на ділянці Іванівська. Вона стала третім претендентом на цей лот, що дає право займатися розвідкою і видобутком вуглеводнів в Харківській області”, – повідомив Опімах.

За його словами, не виключено, що Unimot може претендувати на цю площу в партнерстві з іншою компанією, що спеціалізується на розвідці та видобутку. “Не виключена спільна подача заявки з якимось профільним претендентом. Хто ж їм стане – питання актуальне – інший польський концерн?”, – зазначив глава Асоціації.

Як повідомлялось, в січні 2019 року Wexler Group та AVIA Association в особі компанії Unimot підписали меморандум про співпрацю. Початковим спільним проектом є відкриття АЗС під брендом AVIA на базі станцій Glusco, що знаходяться в управлінні Wexler Group.

Unimot S.A. – польська енергокомпанія, яка займається продажем дизельного палива, біопалива, скрапленого газу, природного газу та електроенергією. З березня 2017 року компанія була включена до лістингу основної площадки Варшавської фондової біржі.

Нагадаємо, що Україна збільшила імпорт газу на 19%.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram