Новини
27 Лютого 2019
1 280

Польська компанія ІТ-Контракт купила українську CoreValue

Сторони не розголошують умови угоди, але експерти оцінюють транзакцію у декілька мільйонів доларів

Insoft Capital та AVentures Capital продали контрольний пакет акцій CoreValue компанії IT-Kontrakt, постачальнику аутсорсингу ІТ-послуг у Центральній та Східній Європі. Про це йдеться у повідомленні учасників угоди, сума якої не розголошується.

CoreValue – ІТ-аутсорсингова компанія, що базується в Україні і має офіси в 7 містах України і Польщі, в тому числі у Львові, Києві, Вроцлаві, Полтаві та Івано-Франківську. Компанія, яка заснована у 2004 році, виросла до 400 осіб й поставляє рішення компаніям зі списку Fortune 500, а також середнім і великим підприємствам у США та Європі. CoreValue є партнером Salesforce Consulting та Microsoft Gold Partner у сфері розробки додатків для клієнтів у галузі фармацевтики, фінансових технологій та охорони здоров’я.

Польська IT-Kontrakt належить компаніям Oaktree Capital Management та Cornerstone Partners. У компанії працює 1479 IT-інженерів (2017 р.). Виручка за 2017 рік склала $67 млн.

“Я дуже радий можливості об’єднатись із IT-Kontrakt й творити історію успіху в галузі аутсорсингу Центральної та Східної Європі. З нетерпінням очікую на початок спільної роботи. CoreValue повністю підтримує стратегію розвитку IT-Kontrakt в тісній співпраці з керівництвом”, – зазначив генеральний директор та співзасновник CoreValue Ігор Кругляк.

В свою чергу, керуючий партнер AVentures Capital, який до продажу був членом ради директорів CoreValue, Євген Сисоєв наголосив: “CoreValue подвоїв свій бізнес за останні кілька років, в той час як практика SalesForce значно покращилась. Компанія ідеально підійшла для покупця з глобальними амбіціями, такого як IT-Kontrakt, і ми раді цій угоді”.

Insoft Capital – інвестиційний фонд, що спеціалізується на ІТ-індустрії України та Східної Європи. Компанія надає інвестиції, послуги з розвитку і консультаційні послуги зі злиття та поглинань (допомога компаніям в переговорах, процесі комплексної перевірки, структуруванні та проведенні транзакцій).

AVentures Capital налічує понад 15 компаній у своєму портфелі, які працюють на ринку США та ЄС, використовуючи дослідження та розробки в Україні та регіоні Центральної та Східної Європи.

Нагадаємо, засновник венчурного фонду AVentures Capital та компанії Divan.TV Андрій  Колодюк у інтерв’ю Investory News розповів про інсайти, інвестиції та особисте.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram