Новини
24 Березня 2022
609

Польща заблокувала рахунки посольства рф

Причиною цьому стало фінансування тероризму

Польська влада заблокувала рахунки в банках, які мають відношення до посольства російської федерації. Причиною стало фінансування тероризму.

Про це заявив російський посол Сергій Андрєєв в ефірі пропагандистського Першого каналу.

“Я підняв питання, що з кінця лютого заблоковані наші рахунки. Причому — про це я раніше не говорив, але додам цікаву деталь — рахунки були заблоковані за рішенням спочатку Мінфіну, а потім рішенням польського прокурора на тій підставі, що кошти з цих наших рахунків нібито можуть використовуватися для відмивання незаконно отриманих коштів або для фінансування тероризму”, — заявив Андрєєв.

Як відомо, 23 березня стало відомо, що представник Агентства внутрішньої безпеки Польщі Станіслав Жарін заявив, що влада країни склала список із 45 російських дипломатів, підозрюваних у шпигунстві. Їх депортують з Польщі.

Крім того, сейм Польщі рішуче засудив акти геноциду в Україні, а президента володимира путіна оголосили військовим злочинцем.

Нагадаємо, Франція заморозила €22 млрд авуарів Центрального банку росії, повідомив у неділю французький міністр економіки Брюно Ле Мер.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram