Новини
20 Лютого 2019
1 084

Поїхали: Харків оновить свій парк тролейбусів

Майже €11,5 млн надав Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) місту на оновлення транспорту

Луцький автозавод “Богдан Моторс”, який входить до корпорації “Богдан”, переміг у тендері на постачання Харкову нових тролейбусів, повідомляє прес-служба компанії.

За кошти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у сумі близько €11,5 млн харківчани отримають 57 низькопідлогових 12-метрових тролейбусів. Крім самої техніки до комплекту також входять запчастини та інструменти, витратні матеріали, обладнання для обслуговування тролейбусів і супутні послуги.

“Місто отримає тролейбуси моделі Т70117, пасажиромісткість яких становить 105 осіб. 34 місця у салонах передбачені для сидіння. Ці тролейбуси є зручними для всіх категорій населення, в тому числі й маломобільних груп – людей з інвалідністю, пасажирів із дітьми та літніх осіб” , – зазначив прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

Як зазначають у компанії, “Богдан” співпрацює з органами місцевого самоврядування у рамках проекту “Міський громадський транспорт в Україні”, який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. В рамках такої співпраці минулого року автобуси та тролейбуси виробництва луцького ДП “Автоскладальний завод №1” були відправлені до Києва, Івано-Франківська, Сум, Херсона та Кременчука.

Нагадаємо, Міжнародна фінансова корпорація (International Finance Corporation, IFC) надає €12,5 млн на розвиток міського транспорту Маріуполя.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram