Новини
27 Квітня 2020
1 010

Після закінчення карантину влада Сицилії оплатить туристам половину ціни авіаквитків

Туристи також отримають безкоштовні квитки в музеї та на місця археологічних розкопок 

Влада Сицилії оплатить туристам половину вартості авіаквитків, а також частину рахунку за готель в рамках стратегії по відновленню туризму на острові після закінчення пандемії коронавірусу, повідомляє Daily Mail.

Як пише видання, влада готова оплатити 50% вартості авіаквитків, а також кожну третю ніч у місці розміщення. Крім того, туристи отримають безкоштовні квитки в музеї та на місця археологічних розкопок. Ваучери з пропозиціями будуть доступні на сайті Visit Sicily.

На цю програму, за даними видання, буде виділено €50 млн , в той час як за березень і квітень туристична індустрія втратила близько €1 млрд.

В Італії 13% ВВП припадає на туризм, і країна вже шукає способи перезапуску галузі після поетапного виходу з карантину, запланованого на 4 травня. Серед заходів, запропонованих регіональними офісами по туризму — соціальне дистанціювання на пляжах.

Італія є однією з епідеміологічно несприятливих країн. Вона стоїть на другому місці за кількістю смертей пацієнтів з коронавірусом після США.

Як писали раніше Investory News, іноземні туристи не зможуть відпочити в Іспанії цього літа у зв’язку з пандемією коронавірусу. Експерти провідної професійної організації підприємців Exceltur вважають, що туристи зможуть повернутися на іспанські пляжі не раніше літа 2021 р.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram