Новини
27 Червня 2019
1 003

Пішов з посади: Дмитро Горшунов більше не гендиректор Бунге-Україна

На даний момент компанія фіналізує нову структуру управління

Фото: latifundist.com

“Бунге Україна” – український підрозділ компанії Bunge Ltd., міжнародної інтегрованої компанії, одного з найбільших зернотрейдерів, залишився без керівництва. Дмитро Горшунов покинув посаду генерального директора компанії, передає Latifundist.

В компанії підтвердили цю інформацію, наголосивши, що вже екс-гендиректор пішов для реалізації можливостей за межами компанії. “Ми підтверджуємо важливість своєї присутності в Україні та продовжимо фокусуватися на обслуговуванні своїх клієнтів”, – прокоментували у прес-службі компанії. І додали, що в даний момент фіналізується нова структура управління.

Зазначається, що в корпоративній розсилці компанії повідомляли – таке рішення було прийнято в результаті ряду організаційних змін. “А також в рамках стратегії визначення ланцюжка створення вартості у сферах діяльності компанії Bunge”, – пише видання.

Дмитро Горшунов – приєднався до Bunge у 2006 році в Росії директором агробізнесу. Переїхав до України у 2007 році будучи генеральним директором “Бунге Україна”, а потім і Blak Sea Grain. “Провів компанії через безліч змін і привів бізнес до значного зростання за ці роки, включаючи останній Миколаївський портовий завод по переробці та МЕЗ”, – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, американська корпорація Bunge спільно з іспанською компанією Dacsa інвестують у будівництво в Україні найбільшого комплексу з перероблення кукурудзи. Завод “Дакса Бунге Україна”, оснащений сучасним італійським обладнанням та виробничим комплексом, що перероблятиме 300 т кукурудзи в день, планують звести в селі Демківці Вінницькій області.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram