Новини
16 Травня 2024
173

Philip Morris інвестує у нову фабрику в Україні $30 мільйонів

Компанія відкриває виробництво у Львівській області

Виробник тютюнових виробів Philip Morris International відкрив нову фабрику у Львівській області, інвестувавши в неї $30 млн, пише Interfax.

“Перша лінія вже працює, друга — майже закінчена інсталяція, запрацює десь у червні… Усього буде встановлено п’ять ліній, 10 млрд цигарок, що повністю задовольняють потреби локального ринку України”, — повідомив гендиректор “Філіп Морріс Україна” (PMU) Максим Барабаш на відкритті фабрики у Львівській області в середу.

Він наголосив, що наразі фокус виробництва спрямований на покриття сигаретного попиту ринку, тому на фабриці у Львівській області вироблятимуть сигарети.

За його словами, потенційного розширення експорту за кордон або виробництва інших продуктів наразі в планах немає.

На фабриці буде створено 250 робочих місць: зараз на підприємстві вже працює близько 100 працівників, релокованих із харківської фабрики, яку “законсервували” 24 лютого 2024 року, ще 150 осіб планують перевезти до кінця року.

“Моя мрія у майбутньому після перемоги, щоб у нас було дві фабрики. Щоб одна виробляла сигарети, а друга — у Харкові — займалася новими продуктами, які на той час, коли це здійсниться, будуть актуальними та релевантними”, — підсумував Барабаш.

За його словами, цього року Philip Morris відзначає 30 років роботи в Україні, за цей час компанія інвестувала близько $750 млн в українську економіку і є одним із найбільших платників податків.

Нагадаємо, Victorinox почне випускати ніж без леза.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram