Новини
29 Вересня 2023
299

Переможцем Battlefield 2023 став туристичний інвалідний візок

Придбати супер-аппарат можна за $4999

Revolve Air, туристичний інвалідний візок, який можна скласти до розмірів ручної поклажі, тепер доступний для попередніх замовлень на Kickstarter за ціною $4999. Його майбутня роздрібна ціна оцінюється в $7,5 тис., хоча вона може бути нижчою, залежно від успіху кампанії на Kickstarter.

Revolve вже отримала підтримку від акселераторів Toyota та Allianz, а також декілька винагород за свій прототип. Він був названий одним із найкращих винаходів журналу TIME у 2021 році, і багатьом людям було цікаво нарешті побачити його під час конференції Battlefield 2023.

Найцікавіша деталь Revolve Air полягає в тому, що складним є не тільки стілець, а й колеса теж. По суті, це інноваційний інвалідний візок.

Інвалідний візок відповідає всім вимогам, оскільки дозволяє зробити подорож більш зручною для людей з обмеженими можливостями.

На Revolve Air є певний попит: коли фірма розпочала свою передкраудфандингову кампанію, вона отримала 12 тис. запитів за лічені тижні. (Ці ранні заяви про зацікавленість гарантували користувачам знижку на майбутній запуск на Kickstarter.)

Запуск Kickstarter — це продовження стратегії прямої взаємодії з користувачами, а також новий підхід до продажу технологій для людей з обмеженими можливостями.

Revolve Air не є найміцнішим інвалідним візком і не буде адаптована для людей, вага яких перевищує певний поріг. Те саме стосується того, що він складний і не має двигуна: це означає, що користувачам буде потрібна стороння допомога, якщо у них ще немає можливості використовувати власні руки.

На жаль, поки що малоймовірно, що аеропорти закуповуватимуть інвалідні візки Revolve Air оптом.

Нагадаємо, платформу Microsoft хакнули китайці.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram