Новини
25 Листопада 2020
910

Оновив рекорд: Індекс Dow Jones перевищив 30 тисяч пунктів

Показник може досягти максимального приросту за місяць вперше за останні 33 роки

За підсумками торгів у вівторок, 24 листопада, на фоні новин про передачу влади у США та про вакцини від коронавірусу, фондові індекси Dow Jones і S&P 500 оновили рекордні максимуми, повідомляє The Wall Street Journal, з посиланням на дані торгів.

Індекс Dow Jones збільшився на 1,5% і вперше перевищив 30 тис. пунктів. “У листопаді індекс може показати максимальний з 1987 року приріст за місяць”, — наголошує видання.

За даними торгів 24 листопада S&P 500 збільшився на 1,62%, у цілому за місяць — на 11,2%.

Видання зазначає, що за інформацією Управління загальних служб США адміністрація готова офіційно розпочати процес передачі влади, але республіканець Дональд Трамп заявив, що це рішення впливає на спроби його команди добитися перегляду результатів голосування.

Своєю чергою Moderna, ґрунтуючись на проміжних даних останніх клінічних випробувань, заявила, що ефективність її експериментальної вакцини у запобіганні COVID-19 складає 94,5%. Компанія стала другим розробником, який повідомив про результати, що перевершили очікування після новин Pfizer та її партнера BioNTech.

Раніше Investory News писали, що ЄС може заплатити понад $10 млрд, щоб забезпечити собі сотні мільйонів доз вакцин Pfizer-BioNTech і CureVac від коронавірусу. За одну ампулу блок погодився виплатити €15,50 ($18,34).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram