Соцмережі
27 Березня 2022
711

Олена Мошенець: Терористам немає місця в ООН

Парламент працює!

Разом — до перемоги!

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вимагає виключення Російської Федерації із Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй.

Триває тридцять перша доба українського спротиву проти країни —терориста. Щодня в Україні все більше горя, все більше українців стає біженцями, знищується цивільна інфраструктура, стираються з лиця Землі майже цілі міста та села.

Російські нелюди за цей місяць війни вбили 136 українських дітей, більше двох сотень поранені. Рашисти продовжують повномасштабну війну проти суверенної держави, знищують тисячами мирних громадян. Це — міжнародний тероризм.

Неможливо перелічити всі звірства, що чинять рашисти в Україні. Регулярні війська РФ, терористичні диверсійні групи цілеспрямовано проводять ракетні удари, важкими артилерійськими системами обстрілюють цивільні об’єкти, житлові квартали та критичну інфраструктуру.

Російські окупанти цілеспрямовано та безжалісно кожного дня вбивають мирне населення, справжній геноцид вони влаштували у Маріуполі. Російські злочинці й терористи завдали авіаудар по дитячій лікарні та пологовому будинку в Маріуполі.

Рашисти знищують мирне населення, не даючи евакуаційних коридорів, не дозволяючи постачання гуманітарної допомоги. Маріупольці в оточеному окупантами місті помирають з голоду. Це геноцид, влаштований нелюдами-рашистами. Всі спроби розпочати масштабну гуманітарну операцію із порятунку мешканців Маріуполя блокуються росіянами. Потрібно якнайшвидше рятувати сотні тисяч людей з пекла, з нескінченного кола знущань рашистських терористів.

Терористичний акт проти людяності було проведено окупантами, коли ворожий літак скинув ракету, що влучила в будівлю Маріупольського драматичного театру. На жаль, вже підтверджена інформація, що вибух рашистської ракети у Драматичному театрі Маріуполя забрав щонайменше 300 життів мирних громадян. Зі слів очевидців стало відомо, що в результаті потрапляння ракети у будівлю, люди, які перебували на поверхах театру, загинули. Це близько 300 цивільних осіб, разом із вагітними жінками та дітьми.

Цей нелюдський акт геноциду гостро ставить запитання, чи може держава, що здатна на такі дії, що творить в місті Маріуполі, в інших зруйнованих містах України, входити до Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй, органу який має забезпечувати безпеку в усьому світі.

Комітет з питань молоді і спорту вважає необхідним виключення Російської Федерації зі складу Ради Безпеки ООН або проведення реформування ООН, яке унеможливить участь агресивних держав, таких як Російська Федерація, у керівних органах ООН.

РФ — країна-терорист, яка руйнує самі основи світової безпеки і тому вона не має права знаходитися в Раді Безпеки ООН, в органі, на який покладена відповідальність за підтримку міжнародного миру та безпеки.

Закрийте небо над Україною!

“Close the sky over Ukraine!”

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram