Соцмережі
7 Квітня 2022
581

Олена Мошенець: “Сімейні цінності” Ritter Sport

Німецьким шоколадом Ritter Sport смакують у 100 країнах світу, зокрема в Україні.

Компанія має 110-річну історію та торговий обіг близько 470 млн євро на рік.

На ринку росії Ritter Sport заробляє близько 7% від загального доходу компанії. На початку березня Ritter Sport ухвалила рішення “не інвестувати далі на російський ринок і припинити рекламу”.

АЛЕ не інвестувати і піти з ринку — це різні речі!

В компанії вважають, що зупинка постачання означала б різке скорочення виробництва, “і серйозні наслідки для нас, як незалежного середнього сімейного бізнесу”.

Вже близько 460 міжнародних компаній повністю вийшли з ринку росії, усвідомлюючи, що неприпустимо отримувати гроші за продукцію та сплачувати податки на території країни, війська якої без жодних вагань вбивають мирне населення України, руйнують житлові будинки, дитячі садки та лікарні.

Ritter Sport наголошує на офіційному вебсайті, що місія компанії полягає у підтримці атмосфери взаємної довіри, надійності та відповідальності на всіх рівнях.

Виявилось, що це пусті слова, адже відповідальність у критичній ситуації на кшалт війни — відсутня.

Компанія Ritter Sport також декларує, що прагне до співпраці та довгострокових відносин з діловими партнерами, які характеризуються справедливістю, довірою та надійністю.

Але чи можна такими словами охарактеризувати країну, яка вночі 24 лютого, без оголошення війни, почала бомбити українські міста та знищувати мирне населення.

Панове з Ritter Sport, якщо ви дійсно підтримуєте сімейні цінності, то знаєте, що сім‘я — це найдорожче. А продовжуючи сплачувати податки на території країни-вбивці, які можуть використовуватись на закупівлю ракет, винищувачів, танків, ви можете стати спонсором руйнування сімей українців.

ЗакликаємО!Не використовуйте подвійні стандарти та не продовжуйте фінансування вбивць з рф.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram