Соцмережі
24 Березня 2022
759

Олена Мошенець: Місяць незламності

Місяць війни…

За цей час я зрозуміла, що…

Україна незламна й непереможна, бо прагнення до свободи й незалежності в нашій крові

Легендарні Герої, про яких з дитинства читала в книгах і дивилась фільми, не далекі, недосяжні персонажі. Вони тут, серед нас, їх так багато, що кожний заслуговує на окрему книгу. І ми їх обов’язково напишемо. Після війни.

Війна. Це той самий кровожерливий монстр, про якого нам розповідали дідусі і бабусі. Навіть страшніший, бо все відбувається тут і зараз. І виправдання агресору немає! Не може бути!

Боротьба Добра і Зла ведеться від початку світу. І сьогодні Україна — поле чергової епічної битви. Слава Богу, що ми всі на стороні Добра, яке завжди і обов’язково перемагає.

Перемога близько і ми всі її зараз наближаємо: на фронті, в ТРО, у лікарнях, у волонтерському русі, на своєму робочому місці тощо.

Працювати сьогодні, підтримуючи економіку країни, що воює — теж подвиг.

Світ з Україною, ми відчуваємо підтримку кожного і вдячні усім! Проте щоб зупинити війну, Україні потрібно ще більше озброєння, сучасну летальну зброю та ппо. Маємо зупинити рашистів і відкинути за поребрик!

Я раніше не замислювалась, що найпростіші речі: кава зранку, подорож на роботу, вихідні у мами на дачі — це найбільше щастя у світі. Тим дорожче сьогодні зранку чути запитання: «Як ти?». Не забувайте питати своїх рідних і близьких.

Україна переможе. Ми переможемо!

Бо ми — одна прекрасна українська нація, сім’я народів, що відчувають себе українцями і готові за свою країну і за свою націю боротися до кінця!

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram