Соцмережі
4 Листопада 2019
688

Олексій Гончарук: Про бюджет 2020

Уперше це бюджет розвитку країни та безпеки людей

Наша філософія дуже проста. Держава має не заважати, а навпаки створювати чесні та конкурентні умови для розвитку тих, хто цього прагне та надавати підтримку тим, хто справді цього потребує.

Найвища цінність держави — соціальний капітал, люди з усіма їх надбаннями.
Саме тому, ми заклали в Бюджет наступного року розвиток стратегічно важливих напрямків для людей. Один з них — медицина. Зокрема, йдеться про систему екстреної медичної допомоги.

Наш Уряд відходить від загальних тез про турботу до конкретних вимог та соціальних стандартів, які має гарантувати держава своїм громадянам.

Бюджет-2020
Вперше без підвищення податків та із скороченням дефіциту, щоб зменшувати борги, які всі мають віддавати. Ми відходимо від такої практики.

Ми будемо більше заробляти всередині країни — за рахунок приватизації, внутрішніх та зовнішніх інвестицій, лібералізації ринків.

У проекті багато інноваційних речей, в яких закладена капіталізація зростання. За рахунок цього у нас будуть кошти, щоб підвищувати соціальні стандарти.

Справжні зміни ніколи не даються легко. Для того, щоб вони були відчутними вже в наступних роках, ми з колегами працюємо 24/7 вже понад 60 днів).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram