Соцмережі
17 Квітня 2019
756

Олександр Власов: Задекларовано 24 млрд грн доходів

Кількість поданих декларацій на 50% більше, ніж минулого року

З початку тижня ДФС приймало спортсменів – гравців молодіжної команди футбольного клубу «Динамо» «U-19» та тренерів ДЮФШ «Динамо». А сьогодні до нас завітали справжні легенди, зірки українського футболу, наша гордість – спортивний директор «Динамо» та його заступник Олексій Михайличенко та Володимир Веремієв, Михайло Михайлов, тренер голкіперів та Сергій Сидорчук, капітан «Динамо».

Залучаємо футболістів до діджиталізації) Зараз триває деклараційна кампанія доходів, отриманих в 2018 році. І, враховуючи зайнятість наших спортсменів та напружені тренування в рамках Чемпіонату України, запропонували їм спростити подачу декларацій і отримати електронний цифровий підпис.

ЕЦП, який вони сьогодні отримали буквально за декілька хвилин, суттєво спрощує взаємовідносини платника і держави, платника і податкових органів. Це дає можливість в будь-якому місці, в будь-який час та з будь-якого гаджету подати декларацію та сплатити податки.
Недарма кажуть: «Хороший податок – це податок, якого немає».

Але всі ми розуміємо важливість та необхідність сплати податків. І це доводить цьогорічна кампанія з декларування. Вже сьогодні кількість поданих декларацій на понад 50% більша, ніж минулорічний показник. Задекларовано 24 мільярди гривень доходів. І це надзвичайний результат, який говорить і про підвищення податкової культури громадян, про розуміння необхідності сплати податків, про відповідальність. Адже вчасно сплачені податки – це вчасно профінансовані армія, освіта, медицина, соціальні зобов’язання.

До кінця деклараційної кампанії залишилось два тижні. Ми закликаємо усіх громадян, які повинні задекларувати свої доходи та майно, слідувати прикладу наших спортсменів, футболістів, отримати електронний цифровий підпис і вчасно виконати свій обов’язок.
Успішна країна починається з кожного з нас!

З початку тижня ДФС приймало спортсменів – гравців молодіжної команди футбольного клубу «Динамо» «U-19» та тренерів ДЮФШ…

Опубліковано Олександром Власовим Середа, 17 квітня 2019 р.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram