Соцмережі
2 Березня 2022
920

Олександр Савченко: Які привілеї дає Україні статус кандидата до вступу ЄС

Чому статус кандидата у члени ЄС такий важливий для України?

За декілька тижнів Україна може стати кандидатом у члени ЄС. Насамперед це доступ до грошей ЄС. Ставши кандидатом у члени ЄС, Україна може розраховувати приблизно на 12 млрд евро на рік дотацій до бюджету України. На додаток, можна розраховувати приблизно на 10 млрд прямих інвестицій на рік (очевидно не прямо зараз, коли ми переможемо) та стільки ж довгострокових кредитів. І ще, неурядові громадські організації, науковці, освітяни, діячі культури отримають доступ до мільйонних грантів.

Але ці тижні до нового статусу України треба прожити, вижити і перемогти. Як виконати це завдання? Нам треба перемогти швидко, тому світ має об’єднатися і допомогти нам прямо зараз відбитись від варварів (завтра може бути пізно).

Прийшов час швидко робити свідомий вибір кожному Президенту, кожному європейцю, кожній людині не лише західної цивілізації, але й ісламській, китайській і навіть московсько-православній цивілізацій: він на боці України, тобто бога, добра, прогресу, порядку чи на боці Росії, тобто сатани, зла, регресу, хаосу. Лукава відповідь на кшталт: “Мені по цимбалам” означатиме, що він також на боці сатани…, що він прямує до пекла і штовхає туди свою країну.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram