Соцмережі
22 Квітня 2020
618

Олександр Савченко: Вікно можливостей для України

Держава отримала шанс відновити нафтопереробну галузь

Ціни на нафту обнулились. Інтернет гуде. Ми радіємо, але не користаємось! Дежавю.

Криза для Росії та інших країн-бензоколонок досягла епіцентру. Причина – всі нафтобази і танкери переповнені, особливо у США. В Європі ще є трохи вільних резервуарів для нафти, але і Російська нафта вже у мінусі.

Всі знають, що криза відкриває можливості, але можливостями можуть скористатись лише розумні люди, вони, можливості, існують лише для реальної влади, не віртуальної.

В Україні більше десяти років стоять майже всі нафтопереробні заводи. Саудовці вже давно продають нафту з відтермінуванням платежу на 90 днів. Ідеальні умови для запуску і модернізації нафтопереробки в Україні! Якщо ми не здатні на нафтопереробку, то у нас достатньо нафтосховищ – можна закупати нафту на мінусі, чи принаймі продавати послуги по зберіганню нафти…

Вікно можливостей буде існувати ще декілька місяців. Але я не вірю, що наша влада ними скористається.
Замість цього хлопці навколо президента хочуть у травні створити 500 тис. нових робочих місць – будуть фарбувати бордюри і будувати нові дороги, по яким вже не будуть їздити автомобілі…

Чому завжди так: зазвичай можливості падають у руки того урядовця, хто ними не здатен скористатись, ба більше, він їх навіть не бачить – справжній Левіафан чи може Арлекін?

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram