Соцмережі
10 Березня 2022
612

Олег Гетьман: Переділ ринку нафти

Чудові новини із світового нафтового ринку..

Великі нафтові країни, експортери нафти — вже відчули запах жертви і придивляються як краще поділити ті 10-12% світового ринку, які колись були часткою ринку РФ…
______

ОАЕ:

“Ми виступаємо за збільшення видобутку та закликатимемо ОПЕК розглянути питання про підвищення рівня видобутку”, — зазначив посол ОАЕ у Вашингтоні Юсеф аль-Отайба Джерело.

“ОАЕ вже понад 50 років є надійним та відповідальним постачальником енергії на світові ринки та вважають, що стабільність на енергетичних ринках має вирішальне значення для світової економіки”, — додав дипломат.
______

Венесуела:

Венесуела звільнила двох американців після переговорів з представниками США.

Вашингтон підтвердив, що обидві сторони обговорювали енергетичну безпеку, а також звільнення американських полонених. Мадуро, який зазвичай критикує Вашингтон, назвав переговори “шанобливими, сердечними та дуже дипломатичними”.

Густаво Карденас, нафтовий менеджер, який працював на Citgo Petroleum Corp, американську венесуельську нафтову компанію, і Хорхе Альберто Фернандес, американець кубинського походження, заарештований трохи більше року тому та звинувачений у шпигунстві — були звільнені.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram