Новини
21 Червня 2024
58

Нову пошту визнали найкращим поштовим оператором у світі

Торік цю премію здобула Укрпошта

Нову Пошту (NovaPost) визнано поштовим оператором року за версією щорічної міжнародної галузевої премії World Post and Parcel Award, повідомляється на сайті організації.

Минулого року цю премію отримала Укрпошта, яка перемогла ще у двох номінаціях: “Філателістична кампанія року” та “Лідер галузі”.

“Попри те, що Nova Post працює в зоні бойових дій, минулого року вони збільшили свою мережу в Україні на 20%, відкрили 2242 відділення та встановили 1853 поштоматів, пропонуючи 27 тис. пунктів обслуговування у більш ніж 10 тис. населених пунктах по всій Україні, навіть у прифронтових містах”, — зазначають організатори.

World Post & Parcel Awards — найавторитетніша галузева премія, яка 25-й рік поспіль відзначає досягнення в індустрії пошти та експрес-доставлення.

У відкритому конкурсі щорічно беруть участь поштові оператори та компанії з експрес-доставлення, а також компанії, які створюють технологічні рішення з автоматизації та інформаційного обміну у поштово-логістичній сфері. Премії вручають у дев’яти номінаціях.

Як писали раніше Investory News, Nvidia стала найдорожчою компанією світу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram