Новини
5 Квітня 2022
508

Новини з-за океану: Ілон Маск вперше очолив рейтинг найбагатших людей світу

За рік статки бізнесмена зросли на $68 мільярдів

Фото: Flickr

Засновник компаній SpaceX і Tesla, американський підприємець Ілон Маск уперше очолив рейтинг найбагатших людей планети за версією журналу Forbes. Відповідний перелік опублікував Forbes USA.

Статки Маска нині оцінюють у $219 млрд. Другий рядок рейтингу посідає засновник Amazon Джефф Безос із $171 млрд, третій — керівник брендів Louis Vuitton Бернар Арно та його родина, чий стан становить $158 млрд.

Минулого року у цьому списку Маск був на другому місці з $151 млрд. За рік статки бізнесмена зросли на $68 млрд. При цьому два роки тому підприємець був лише на 31-му місці.

У грудні 2021 року Маск двічі завоював титул людини року. Спочатку підприємця так назвав журнал Time, за кілька днів Маск отримав цей титул вже за версією британської газети Financial Times.

Нагадаємо, співробітники Tesla отримали внутрішню розсилку про те, які заходи компанія вживатиме на підтримку України у визвольній війні проти російської федерації. Так, співробітники-українці, які забажають поїхати захищати Батьківщину, все одно отримуватимуть зарплатню.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram