Новини
30 Травня 2024
124

Нові продукти презентувала компанія Visa

Для боротьби з шахрайством буде використано ШІ, а коди замінить біометрія

Фото: Visa

На щорічному Visa Payments Forum компанія представила нові продукти та послуги для епохи цифрових технологій, які трансформують платіжні картки. Вони будуть впроваджені вже цього року, пише AIN.ua

Серед ключових новацій:

• Visa Flexible Credential: Технологія, яка дозволяє карткам перемикатися між різними методами оплати. Тепер можна буде встановлювати параметри чи вибирати дебетову картку, кредитні кошти, оплату частинами, бонусні бали або навіть платіж в іншій валюті.

Прийняття електронних платежів мікропідприємцями: Нові способи для малих підприємств приймати цифрові платежі, включаючи push-платежі через USSD, прийняття платежів від споживачів та технологію Tap to Phone.

•Visa Payment Passkey Service: Рішення для аутентифікації, яке дозволяє споживачам підтверджувати свою особу за допомогою біометрії, наприклад, обличчя чи відбитка пальця, замість паролів або одноразових кодів.

• Click to Pay: Безшовний і безпечний спосіб оплати в інтернеті за допомогою електронної пошти, номера телефону або Visa Payment Passkey. Послуга вже доступна в Україні.

• Visa Protect для платежів з рахунку на рахунок: Рішення для боротьби  з шахрайством, яке використовує штучний інтелект для виявлення та зупинки шахрайських транзакцій у режимі реального часу.

• Visa Pay: Платформа формату «платежі як послуга» (payments-as-a-service), яка дозволяє банкам швидко запускати нові цифрові послуги для своїх клієнтів. Завдяки Visa Pay банки зможуть удосконалити наявні мобільні застосунки.

Раніше Visa слідом за Mastercard вирішила додати нові інструменти на основі штучного інтелекту для боротьби із шахрайством.

Як писали раніше Investory News, Amazon інвестуватиме “мільярди євро” в Італії

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram