Новини
15 Листопада 2021
642

“Нова пошта” займеться криптопереказами та випуском кредиток

Основою для цього рішення стали два фактори: запит клієнтів і бізнесу та ухвалення нового закону

Компанія “Нова пошта” подала заявку в “Укрпатент” на реєстрацію торгового знака NovaSpace з криптовалютними й комп’ютерними КВЕДами, повідомляє dev.ua. Під новою торговою маркою планується надавати низку фінансових послуг.

“Таке рішення прийнято для посилення фінансової складової бізнесу”, — прокоментували виданню у компанії.

Йдеться про розширення діяльності компанії NovaPay, що входить до групи, за допомогою збільшення кількості продуктів і сервісів, які не пов’язані з логістикою.

Підставою для цього послужив запит від клієнтів — фізосіб і бізнесу. Також ухвалений цього року закон № 1591-IX про платіжні послуги розширив можливості для фінансових небанківських організацій.

Згідно з даними видання, “Нова пошта” має намір використовувати новий ТМ у сфері комп’ютеризації (9, 36 і 42 класи): комп’ютерне ПЗ, програми та платформи, випуск кредитних карток, перекази віртуальної валюти та обробка платежів, брокерські послуги, програмування, консультування в IT і проєктування комп’ютерних систем.

Нагадаємо, “Нова пошта” побудує новий автоматизований сортувальний термінал біля міжнародного аеропорту Бориспіль. Інвестиції у проєкт становитимуть 1 млрд грн.

Крім того, компанія запускає власну авіакомпанію Supernova Airlines. Рейси здійснюватимуться з аеропортів Бориспіль і Львів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram