Новини
12 Липня 2022
860

“Нова пошта” розробила власну систему цифрових адрес для відділень

Це дозволить пришвидшити оформлення та доставку

“Нова пошта” почала тестувати власну систему цифрових адрес для відділень та поштоматів. Тепер клієнти можуть оформляти відправку швидше, відправляючи посилки на цифрову адресу без використання назви населених пунктів, вулиць та номерів будинків.

Цифрова адреса — це унікальний номер, який надається кожному відділенню та поштоматові “Нової пошти”. Він складається зі спеціального коду населеного пункту та номера відділення або пошти в ньому.

Цифрова адреса застосовується виключно для відділень і поштоматів “Нової пошти” в межах України. Використання цифрової адреси — додаткова опція для комфорту клієнтів, а отже, можливість вносити адресу одержувача вручну залишається доступною.

Знайти цифрову адресу відділення або поштомата можна на сайті у розділі “Відділення”, вибравши потрібне відділення/поштомат або в мобільному додатку в розділі “Відділення та поштамати”, де слід вибрати потрібне відділення/поштомат.

Мережа компанії налічує 10 000 відділень і 13 000 поштоматів в Україні, а кількість відправлень лише за 2021 рік перевищила 372 млн.

Тим часом “Укрпошта” відкрила офіційний магазин на американській платформі електронної комерції Amazon.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram