Новини
14 Січня 2020
878

Nissan спростував повідомлення ЗМІ про план покинути альянс з Renault

У компанії підкреслили, що об’єднання є джерелом конкурентоспроможності Nissan

Японський автомобільний концерн Nissan не має планів щодо виходу з альянсу Renault – Nissan – Mitsubishi, повідомила у вівторок, 14 січня, прес-служба компанії.

“Останнім часом в міжнародних ЗМІ з’явилися спекулятивні повідомлення про позицію Nissan щодо альянсу (Renault – Nissan – Mitsubishi). Всупереч твердженням в цих статтях, Nissan жодним чином не розглядає можливість розпуску альянсу”, — йдеться в заяві.

У компанії підкреслили, що об’єднання є джерелом конкурентоспроможності Nissan, що допомагає компанії домагатися сталого економічного зростання й прибутку.

Також зазначається, що керівництво альянсу є єдиним органом, уповноваженим приймати організаційні рішення і вести управлінську діяльність.

Як відомо, 13 січня газета Financial Times опублікувала статтю, в якій повідомила, що керівництво Nissan прискорило розробку плану щодо розриву альянсу з французьким концерном Renault на фоні скандалу з колишнім главою альянсу Renault – Nissan – Mitsubishi Карлосом Гоном.

Нагадаємо, колишній голова правління Nissan Карлос Гон покинув Японію, попри судову заборону, де його звинувачують у шахрайстві та фальсифікації звітів про доходи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram