Новини
17 Жовтня 2019
1 377

Nestle поверне акціонерам понад $20 мільярдів протягом наступних трьох років

Продажі швейцарського концерну за дев’ять місяців зросли на 2,9% до $68,6 мільярдів

Рада директорів Nestlé прийняла рішення розподілити акціонерам Nestlé суму в розмірі до 20 млрд швейцарських франків ($20,14 млрд) в період з 2020 по 2022 рр., головним чином у формі викупу акцій, пише Bloomberg з посиланням на звіт компанії.

Продажі швейцарського концерну Nestlé SA за дев’ять місяців зросли на 2,9% в порівнянні з аналогічним періодом 2018 р. до 68,4 млрд швейцарських франків ($68,6 млрд).

Продаж підрозділу Nestlé Skin Health за 10,2 млрд швейцарських франків ($10,27 млрд) була завершена 1 жовтня 2019 р. Стратегічний перегляд бізнесу Herta з виробництва ковбасних виробів триває і, як очікується, буде завершено до кінця року.

Річний прогноз на 2019 р. підтверджений. Компанія очікує, що органічне зростання продажів складе близько 3,5%, а маржа операційного прибутку за весь рік — 17,5% або вище. Очікується, що базовий прибуток на акцію в постійній валюті та ефективність використання капіталу зростуть.

“Ми задоволені нашими дев’ятимісячними результатами й домоглися подальшого прогресу в досягненні наших фінансових цілей на 2020 р. Як і раніше бачимо хорошу динаміку на нашому найбільшому ринку в США і дуже сильне зростання Purina PetCare у всьому світі. Зростання Nestlé було підтримано інвестиціями в наші бренди, швидкими інноваціями та дисциплінованим виконанням”, — зазначив генеральний директор Nestlé Марк Шнайдер.

Нагадаємо, новим генеральним директором Nestlé в Україні і Молдові став Алессандро Дзанелл. Ансгар Борнеманн, який займав цю посаду раніше, очолив Nestlé у Туреччині.

Компанія планує розподілити між акціонерами суму в розмірі понад $20 мільярдів

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram