Новини
15 Лютого 2019
921

Не наша “Ряба”: Юрій Косюк придбав бізнес у Словенії

МХП планує інвестувати в групу компаній Perutnina Ptuj €200 млн

Агрохолдинг “Миронівський хлібопродукт” (МХП) отримав позитивне рішення Антимонопольного Комітету Словенії щодо придбання 90,69% акцій найбільшого виробника м’яса птиці в Південно-Східній Європі Perutnina Ptuj, повідомляє прес-служба МХП. Раніше дозвіл був отриманий від антимонопольних комітетів Австрії, Македонії, Сербії та Румунії.

Ще наприкінці 2018 р. МХП оголосила про свої плани інвестувати близько €200 млн у виробничу базу компанії Perutnina Ptuj протягом найближчих 4-5 років. Тоді ж стало відомо, що компанія веде перемовини про залучення €100 млн у ЄБРР.

МХП має намір збільшити обсяги продажів Perutnina Ptuj на Балканах. Компанія також планує вихід на інші ринки, в першу чергу в Західній Європі.

Довідково: Група Perutnina Ptuj має більш ніж 110-річну історію і складається з 19 компаній, які знаходяться в чотирьох країнах: Словенії, Хорватії, Боснії і Герцеговині, Сербії. 90% виробничої програми Perutnina Ptuj – це виробництво і переробка м’яса курки та індички (88 тис. т м’яса і м’ясних продуктів щорічно). Найвідоміший бренд компанії – Poli. Її продукція реалізується в 22 країнах, в тому числі і на ринках країн Близького Сходу. В арсеналі компанії 4 тис. га земель.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram