55

Найкращі смартфони 2024 року

Визначено лідерів для різних користувачів і бюджетів

TechRadar опублікувала список найкращих смартфонів 2024 року. Було обрано найкращі апарати в різних категоріях.

До рейтингу потрапили моделі від усього чотирьох виробників: Samsung, Apple, Google та один пристрій OnePlus.

Найкращий iPhone загалом — iPhone 15. За характеристиками логічніше назвати найкращим iPhone 15 Pro Max, але він занадто дорогий. Базовий 15, за словами експертів, забезпечує чудовий баланс між ціною і передовими функціями, тому ви не відчуєте, що щось втрачаєте.

Найкращий Android загалом — Google Pixel 9 Pro. Цьогорічний “піксель” постачається з фантастичним новим дизайном і функціями ШІ, які “працюють так добре, що можуть лякати”. З чудовими камерами та 7-річною підтримкою — це новий король у світі андроїд.

Найкращий Android для фото — Samsung Galaxy S24 Ultra. Жодна інша камера сучасного телефону не є настільки універсальною. У нього приголомшливий основний модуль на 200 Мп, крутий ширік і одразу два телевіки, пишуть експерти.

Найкращий айфон для фото — iPhone 15 Pro Max. Якщо вам потрібен серйозний апарат із топовою камерою та найкращою якістю відео, 15 Pro Max — єдиний айфон на ринку з 5-кратним зумом. Він знімає фотографії та відео професійної якості.

Найкращий телефон для підлітків — iPhone 13. Один із найдоступніших смартфонів, які зараз продає Apple. У плані продуктивності та фотоможливостей пристрій не сильно відстає від новинок, але коштує при цьому помітно дешевше.

Найкращий недорогий смартфон — Google Pixel 8a. Девайс із преміальним процесором, камерами, які знімають настільки добре, що здатні спантеличити професіонала, та найдовшою програмною підтримкою на ринку.

Найкращий Android, якщо потрібна автономність — OnePlus 12R. Тим, кому важливий тривалий час роботи від батареї, слід розглянути купівлю цього “китайця”. Ви також отримуєте швидку зарядку 80 Вт, яка зарядить батарею до 100% всього за 30 хвилин.

Найкращий iPhone, якщо потрібна автономність — iPhone 15 Plus. Якщо вам потрібен саме iPhone, який може працювати цілий день і навіть більше, 15 Plus має найкращий час роботи батареї серед усіх смартфонів Apple, які експерти тестували на сьогодні.

Найкращий смартфон із гнучким дисплеєм — Samsung Galaxy Z Fold 6. Це свого роду аналог Galaxy S24 Ultra зі світу гнучких пристроїв.

Нагадаємо, двоє ютуберів створили найбільший у світі iPhone.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram