Новини
4 Липня 2023
328

Найближчими місяцями Ethereum “злетить”

Аналітики очікують масштабне зростання цієї крипти

Криптовалютний трейдер, відомий під ніком Bluntz, вважає, що Ethereum (ETH) подає всі ознаки потужного ралі, яке може відбутися найближчими місяцями, пише noworries.news. До слова, аналітик точно визначив дно ведмежого ринку біткоїна у 2018 році.

За словами криптостратега, від липня і до кінця 2023-го року Ethereum може демонструвати параболічне зростання. Це дасть змогу провідній платформі смартконтрактів значно перевершити Bitcoin.

“ETH має прекрасну базову структуру в парі з USD, а його пара з BTC також має дуже хороші ознаки розвороту на високих таймфреймах. Я очікую, що ETH перевершить BTC”, — коментує Bluntz.

Експерт вважається досвідченим практиком теорії хвиль Елліотта — підходу до технічного аналізу, який дає змогу визначити майбутню поведінку ціни криптовалюти, аналізуючи психологію криптоентузіастів. Згідно з цією теорією, Ethereum демонструє на графіку п’ятихвильове ралі, причому третя хвиля сигналізує про найкрутіший підйом цифрового активу.

Виходячи з графіків, Bluntz припускає, що Ethereum вже перебуває на ранніх стадіях сплеску третьої хвилі — це може призвести до того, що до закінчення 2023 року ETH наблизиться до позначки $4000.

На момент написання новини провідний альткоїн ETH торгується за $1,954 при ринковій капіталізації $235 млрд. Трейдери оформили добові торгові угоди на суму $6,5 млрд.

Нагадаємо, ветерани можуть отримати кошти на власний бізнес.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram