Новини
11 Лютого 2019
1 205

Нафта падає в ціні

Brent тримається вище $61 за барель

Станом на 11 лютого квітневі ф’ючерси на нафту сорту Brent подешевшали на 0,95% до $61,51 за барель, а березневий ф’ючерс на американську нафту WTI опустився в ціні на 1,38% до $51,99 за барель, повідомляє Інтерфакс-Україна з посилання на Dow Jones.

За підсумками торгів минулої п’ятниці Brent подорожчала на $0,47 (0,8%) до $62,10 за барель, WTI – на $0,08 (0,2%) до $ 52,72 за барель.

За тиждень ціна Brent зменшилася на 1%, WTI – на 4,6%.

Ціни на “чорне золото” знижуються на фоні економічної і політичної невизначеності, зазначає інформаційне агентство. Зокрема, черговий раунд американо-китайських переговорів намічений на 14-15 лютого. А зустріч президента США Дональда Трампа і голови КНР Сі Цзіньпіна може відбутися в середині березня в місті Палм-Біч (штат Флорида).

Проте, у експертів виникають сумніви щодо торгової домовленості між Китаєм та США. Адже з початку березня в Сполучених шатах вступає в силу підвищення мита на ввіз китайських товарів.

Нагадаємо, раніше Investory News публікували прогноз курсу євро та вартості нафти від Європейського центрального банку на найближчі роки.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram