PARTNERSHIP
19 Вересня 2019
1 550

На зв’язку: Датагруп побудувала мережу для Ельдорадо

В єдину корпоративну мережу вдалося об’єднати понад 130 точок компанії. Це також дозволить на 30% скоротити операційні витрати з послуг мережевої інфраструктури

Український оператор зв’язку для бізнесу та дому “Датагруп” за результатами тендера, проведеного у травні 2019 року, став основним партнером з телеком-послуг для однієї з найбільших мереж супермаркетів побутової техніки – “Ельдорадо”, про це Investory News повідомили в компанії.

Протягом трьох місяців “Датагруп” вдалося реалізувала проект і побудувати канали передачі даних на базі мультисервісної технології MPLS, об’єднавши по всій Україні в єдину корпоративну мережу понад 130 точок: офіси та магазини “Ельдорадо”.

Зазначається, що компанія “Датагруп” запропонувала новий рівень SLA 99,5 % по всій території України на послуги передачі даних. “Використання технології VPN дозволило також поліпшити якісні параметри каналу – гарантовану ширину пропускання, низькі затримки та підвищити безпеку даних, що передаються”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що істотно виросли швидкість реакції на інциденти, що виникають та якість їх вирішення службою підтримки провайдера. “При цьому співробітники відділу адміністрування можуть більше часу приділяти розвитку інфраструктури, ніж підтримці наявних систем”, – розповів Микола Козир, керівник відділу адміністрування “Ельдорадо”.

У свою чергу Павло Берьозін, директор департаменту інформаційних технологій “Ельдорадо” зазначив, що завдяки проекту вдалося збільшити фактичний SLA доступності сервісів, побудувати єдину мережу каналів передачі даних за технологією MPLS. “А також на 30% скоротити операційні витрати з послуг мережевої інфраструктури”, – підкреслив він.

“Датагруп” – всеукраїнський оператор зв’язку для бізнесу та дому. Компанія забезпечує підключення до інтернету, надає послуги телефонії, телебачення та відеоспостереження, а також хмарний сервіс від Microsoft і захист від DDos-атак.

“Ельдорадо” – роздрібна мережа електроніки та побутової техніки. Станом на 2019 рік відкрито понад 130 магазинів Eldorado в 60 містах по всій Україні.

Нагадаємо, за результатами минулого року доходи компанії “Датагруп” збільшилися на 18%. При цьому компанія сплатила понад 238 млн грн податків та вклала у розвиток власної мережі понад 255 млн грн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram