Новини
11 Квітня 2023
290

На Twitter подали до суду три колишні топменеджери

Вони позиваються через неоплачені рахунки

Колишній генеральний директор Twitter Параг Агравал та двоє інших колишніх керівників подали до суду на компанію за те, що вона не покрила понад $1 млн особистих судових витрат, зокрема пов’язаних із розслідуванням, проведеним Мін’юстом США, пише Financial Times.

Агравал, колишній головний юрисконсульт Twitter Віджая Гадде та колишній фінансовий директор Нед Сігал були звільнені Маском, коли він придбав платформу за $44 млрд у жовтні.

Вони стверджують, що компанія “відмовилася визнавати свої зобов’язання та оплачувати будь-які рахунки” після того, як вони особисто понесли “значні витрати”, реагуючи на судові позови та розслідування, пов’язані з їхніми колишніми посадами.

Згідно з документами, поданими до суду штату Делавер, Міністерство юстиції зв’язалося з адвокатами Агравала і Сігала “щодо певних розслідувань, пов’язаних із компанією”.

Незрозуміло, з чим були пов’язані ці розслідування і чи тривають вони досі. Мін’юст не відразу відповів на запит газети про коментар.

У позові стверджується, що Агравал і Сігал також понесли судові витрати у зв’язку із запитами Комісії з цінних паперів і бірж США у 2022 році. Комісія з цінних паперів і бірж США розслідує, чи порушив Ілон Маск законодавство про цінні папери, не надавши своєчасної інформації, коли він придбав 9,2% акцій компанії на початку минулого року.

Раніше Investory News писали, що ринкова вартість Twitter обвалилася вдвічі під керівництвом Маска.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram