Новини
27 Липня 2023
272

На Балі контролюватимуть “некультурних” туристів

Для нагляду було створено робочу групу Bali Becik Task Force

З метою захисту туристичного іміджу уряд Індонезії створив спеціальну робочу групу, пише South China Morning Post.

За задумом, Bali Becik Task Force виявлятиме і припинятиме порушення з боку іноземних туристів, які не дотримуються місцевих законів і поводяться некультурно.

Робоча група проводитиме близько 100 операцій з контролю щомісяця до кінця 2023 року, зазначив голова міграційної служби Індонезії Сільмі Карім. При цьому співробітники не повинні відволікати туристів від відпочинку .

У 2022 році Балі прийняв понад 2 млн туристів. За словами Каріма, найчастіше порушують місцеві закони туристи з обмеженим бюджетом. Глава імміграційної служби закликав місцевих жителів активніше стежити за гостями острова та повідомляти про порушення.

“Основна проблема, пов’язана з іноземцями на Балі, — велика кількість іноземних туристів із низькими витратами, які часто створюють проблеми. Оскільки Балі входить до категорії дешевих туристичних напрямків, він приваблює туристів з обмеженим бюджетом”, — сказав Сільмі Карім.

На початку червня губернатор острова Ваян Костер оголосив, що Балі планує переорієнтувати туристичну галузь з гостей, які порушують місцеві правила, на “слухняніших”. З початку 2023 року місцевий уряд депортував 136 іноземців за різні провини, включаючи появу на публіці в оголеному вигляді та гучну поведінку.

Нагадаємо, в окупованому Криму готелі знизили ціни для туристів до 40%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram