Новини
26 Липня 2024
178

Мультфільм “Думками навиворіт 2” став найкасовішим в історії

Касові збори сягнули $1,46 мільярда

Мультфільм “Думками навиворіт 2” обігнав “Холодне серце 2”, яке до цього було найкасовішим в історії, повідомляє Variety.

В повідомленні йдеться, що за шість тижнів прокату “Думками навиворіт 2” зібрав $601 млн у національному прокаті та $861 млн у міжнародному, довівши свої глобальні збори до приголомшливої суми в $1,46 млрд.

“Крижане серце 2” перевершило дуже успішний оригінальний фільм 2013 року і зібрало $1,45 млрд під час прокату в кінотеатрах у 2019 році. (рімейк “Короля Лева” 2019 року, який заробив приголомшливі $1,65 млрд, технічно є комп’ютерним, але студія класифікує його як фільм живої дії. Отже, йому не знайшлося місця у списку найкращих анімаційних фільмів).

За обсягом світових зборів “Думками навиворіт 2” щойно випередив “Барбі” ($1,446 млрд) і посів 13-те місце серед найкасовіших фільмів усіх часів і народів.

Повідомляється, що фільм “Думками навиворіт 2” з рейтингом PG, на виробництво якого було витрачено $200 млн, також витягнув компанію “Pixar” зі кризи спаду касових зборів. Критики та глядачі були в захваті від сиквелу, тож позитивне сарафанне радіо сприяло продажу квитків.

Як писали раніше Investory News, Spotify показав рекордний квартальний прибуток.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram