Новини
7 Вересня 2021
852

monobank придбав сервіс для роботи з відгуками відвідувачів

Нові функції стануть доступними закладам України вже у вересні-жовтні

Проєкт monobank придбав платформу для роботи з відгуками відвідувачів Expirenza. Про це співзасновник monobank Олег Гороховський написав у Facebook.

“Тепер сервіс об’єднає у собі оплату в ресторанах від monobank з сервісами expirenza. Ми зробимо єдиний QR-код для ресторанів — відгуки, меню, оплата та чайові. Нова назва сервісу “Expirenza by mono”, — зазначив він.

І додав, що нові функції для приймання платежів, оплата замовлення за QR-кодом та інші можливості стануть доступними закладам України вже у вересні-жовтні та працюватимуть з будь-якими банківськими картами.

“Еквайринг, ми йдемо за тобою…”, — написав Гороховський.

Expirenza.com — платформа для роботи з відгуками відвідувачів, заснована 2019 року київськими підприємцями Олександром Гудковим і Михайлом Селецьким. У Expirenza понад 2 тис. клієнтів: ресторани, приватні клініки, салони краси та інші. Серед користувачів Expirenza: Kyiv Food Market, Milkbar, Mimosa Brooklyn Plaza, Vodafone, Добробут, Тайський і Китайський привіт, Чорноморка, Sportlife та багато інших. Як зазначає Liga.net, у компанії працює 11 осіб.

monobank — мобільний додаток і спільний банкінг-проєкт Універсал Банку Сергія Тігіпка та IT-компанії Fintech Band. Співзасновники Fintech — колишні топменеджери ПриватБанку Олександр Дубілет, Олег Гороховський і Михайло Рогальський. Також серед співзасновників — ексміністр кабінету міністрів Дмитро Дубілет і Вадим Ковальов. Повноцінно запущений у листопаді 2017-го. Позиціює себе як перший в Україні мобільний банк без відділень. Має більше ніж 3 млн клієнтів.

Раніше Investory News писали, що українські заклади отримують 39% виторгу від безготівкової оплати. Витрати на еквайринґ становлять п’яту-сьому частину чистого прибутку підприємства.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram