Новини
21 Січня 2022
790

M&M’s зробить персонажів реклами “інклюзивнішими”

Як зазначають у компанії, у них не буде гендеру та токсичних реплік

Компанія Mars “оновить” бренд шоколадного драже M&M’s — персонажі з реклами стануть сучаснішими та самобутнішими. Ці зміни покликані “підкреслити важливість самовираження та силу ком’юніті через сторітлінг”. Mars також оновив значок & у назві бренду, оскільки “прагне об’єднувати людей”.

У персонажів M&M’s також зміняться голоси — вони стануть “інклюзивнішими, доброзичливішими та об’єднуючими”, йдеться на сайті Mars. Крім того, дизайнери змінять колір рук та ніг героїв — замість яскравого тілесного вони стануть майже білими, пише NBC.

З туфель на високому підборі жіночий персонаж взується у кросівки (“круті кросівки, що показують її природну впевненість”), а той, хто залишиться з туфлями, вибере “низький та зручний” каблук. Героїні відмовляться від “драматичних” вій і носитимуть природніший макіяж.

Відносини двох жіночих персонажів M&M’s стануть дружнішими — “а не котячими, які вони демонстрували у рекламі раніше”. За словами представника Mars, героїні представлятимуть “силу, яка підтримує жінок”.

Червона цукерка стане добрішою до інших, а помаранчева “прийме своє справжнє я, проблеми та тривоги”. Імена героїв реклами стануть менш ґендерними, оскільки Mars відмовляється від звернень Ms. та Mr. Це дозволить “зосередитись на особистостях, а не гендері”.

Як писали раніше Investory News, з 8 січня 2022 року починають діяти зміни до законодавства про рекламу, за якими роботодавців штрафуватимуть за те, що вказують певну стать у вакансіях (тільки для жінок, або тільки для чоловіків.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram