Новини
6 Лютого 2019
930

Mirta розглядає можливість залучення інвесторів

Співзасновник бренду Mirta Артем Лукашев вважає, що все залежатиме від запропонованих умов

Український бренд побутової техніки Mirta позитивно ставиться до залучення інвестицій, але все залежатиме від умов. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Investory News повідомив співзасновник та співвласник компанії Артем Лукашев.

«Ми скажемо: «ОК, давайте обговорювати. Ми готові». На ринку завжди існує більше можливостей, ніж ми можемо дозволити собі охопити, –  зазначив пан Лукашев, відповідаючи на запитання про реакцію бренду на гіпотетичну пропозицію від інвестора, – Для компанії, що знаходиться в активній стадії розвитку, точно не варіант, відповідати інвестору, який хоче вкластися у ваш проект: «Дякую, не потрібно…».

Співвласник Mirta також зазначив, що результат переговорів багато в чому залежатиме від запропонованих умов. «Welcome! Ми готові обговорювати будь-які варіанти. Але все впирається в умови, – підкреслив він, –  Ви ж розумієте, що будь-яка компанія створюється для того, щоб у підсумку бути проданою. Особливо такий бізнес як у нас. Операційний дохід від нього не такий вже й великий. Існує безліч компаній, що генерують набагато більший чистий дохід. Тому капіталізація набагато важливіша».

Про компанію

Український бренд побутової техніки Mirta був заснований у 2009 р. Продукція компанії виробляється у Китаї, Туреччині, Грузії, Південній Кореї, Німеччині. Крім побутової техніки налагоджено виробництво засобів для прання, побутової хімії. Станом на кінець 2018 р. оборот компанії оцінюється у близько $10 млн.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram