Новини
6 Лютого 2019
985

Mirta налагоджує виробництво у Німеччині

Український бренд побутової техніки розширює географію

Продукція українського бренду Mirta розширив географію виробництва та розвиває виробництво у Німеччині. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Investory News розповів співзасновник та співвласник компанії Mirta Артем Лукашев.

«Ми отримали зразки пилососів, які будемо виробляти у Німеччині. І в нас буде продукт на 100% «madeinGermany», – зазначив пан Лукашев. – Ми постійно розширюємо асортимент товарів, зроблених у Туреччині. Якщо раніше це були лише електричні духовки, а ще раніше електричні плити, то зараз це буде й дрібна побутова техніка блендери, міксери, фени, грилі, чайники».

За його словами, продукція «made in Germany» коштуватиме дорожче за зроблену, наприклад, у Китаї.

«Виробляти у Німеччині набагато дорожче, – розповів власник компанії. –  Пилосос, зроблений у Китаї, ми продаємо у роздріб, наприклад, за 2,2 тис. грн. Пилосос,  зроблений у Німеччині, коштуватиме майже 5 тис. грн».

Нагадаємо, бренд Mirta був заснований в Україні у 2010 р. Його продукція виробляється у Китаї, Туреччині, Грузії, Південній Кореї. Компанія має 76 сервісних центрів по всій Україні та планує розвивати експортні напрямки. Станом на кінець 2018 р. оборот компанії оцінюється у близько $10 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram