Новини
1 Лютого 2022
785

Meta додала 3D-аватари до Instagram

Компанія планує розширити редактор більшою кількістю елементів

Компанія Meta додає 3D-аватари до Instagram, а також випускає оновлені аватари у Facebook і Messenger. Користувачі в США, Канаді та Мексиці тепер можуть створювати віртуальні аватари у вигляді стікерів, публікувати їх у стрічці та ставити як фотографію профілю, йдеться у повідомленні на сайті компанії.

У зображення оновлених аватарів Meta додала такі елементи, як імплантат кохлеарний і слуховий апарат в декількох кольорах на всіх платформах, враховуючи VR. Крім того, до аватара можна додати інвалідний візок.

Аватари можуть показуватися у стікерах, чатах, а також Instagram Stories і Direct. У аватарів можна змінювати форму та колір обличчя, “щоб вони виглядали автентичними”.

Meta заявила, що планує додати більше елементів до редактора аватарів. “Ми також починаємо експериментувати із цифровим одягом. Ви можете використовувати свій аватар у Quest, Facebook, Instagram і Messenger. Якось у вас буде декілька аватарів, починаючи від експресивних і закінчуючи фотореалістичними”, — зазначив Марк Цукерберг на своїй сторінці у Facebook.

Користувачі тепер можуть додати той самий аватар на всіх платформах Meta, враховуючи VR. Будь-які зміни, внесені до аватара у Facebook і Messenger, автоматично показуватимуться в Instagram, і навпаки.

“У користувачів залишається можливість створювати різні аватари для різних платформ”, — йдеться у повідомленні.

Meta вперше запустила аватари 2020 року, щоб конкурувати з персональними емодзі Bitmoji від Snap. Компанія відмовляється ділитися будь-якими цифрами, пов’язаними з функцією аватара.

Раніше Investory News писали, що Meta вирішила згорнути свій криптовалютний проєкт. Представники компанії шукають відповідні вакансії для розподілу працівників за іншими проєктами.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram