Новини
23 Лютого 2023
405

Mercedes-Benz та Google співпрацюватимуть над створенням “суперкомп’ютерів” для авто

Компанії намагаються конкурувати з Tesla

Автовиробник Mercedes-Benz об’єднався з Google у сфері навігації та запропонує “суперкомп’ютерну продуктивність” у кожному автомобілі з автоматизованими датчиками водіння, намагаючись конкурувати з Tesla та китайськими виробниками, повідомляє Reuters.

Як нові, так і старі автовиробники змагаються у програмних функціях, вперше розроблених Tesla, які дозволяють дистанційно оновлювати продуктивність автомобіля, запас заряду батареї та можливості самостійного керування.

Mercedes заявив, що співпраця з Google дозволить пропонувати інформацію про дорожній рух і автоматичне змінення маршрутів у своїх автомобілях.

Водії також зможуть дивитися YouTube у розважальній системі автомобіля, коли автомобіль припаркований або перебуває в режимі автономного водіння рівня 3, який дозволяє водієві відводити погляд від керма на певних дорогах, якщо він може відновити керування, коли це необхідно.

Усі транспортні засоби на майбутній платформі модульної архітектури Mercedes також матимуть так звані гіперекрани, що простягаються через кабіну автомобіля.

Інші автовиробники, такі як General Motors, Renault, Nissan і Ford, вбудували у свої автомобілі цілий пакет сервісів Google, пропонуючи такі функції, як Google Maps, Google Assistant та інші програми.

Раніше Investory News писали, з яких країн в Україну завезли найбільшу кількість легкових авто.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram