25 Квітня 2019

Репортаж: Головні акценти SUP DAY FORUM 2019

18 квітня відбувся черговий SUP DAY FORUM, організатором якої є Спілка українських підприємців. Цього року СУП об’єднала український бізнес під ключовою темою форуму – building bridges: партнерство – замість конкуренції, обмін досвідом і нетворкінг – замість відособленого “ніхто не знає мій ринок краще, ніж я сам”.

Investory News відібрали цікаві фото і цитати відомих бізнесменів, які ділились своїм досвідом і рекомендаціями ведення бізнесу в українських реаліях.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

У нинішньому році SUP DAY FORUM відвідало близько 700 чоловік

Президент СУП, співвласник компанії "Нова Пошта" В’ячеслав Климов (зліва): "Правила гри змінилися: в світі панує нова економіка і ми повинні діяти і думати глобально. Забудьте про інвестиції в зайві активи – вкладайте час та гроші в технології, процеси та людей. Ще одна порада «нової ери»: не витрачайте час – краще вийти на ринок завчасно з базовим сервісом, ніж програти гонитву з ідеальним продуктом"

Засновник інтернет-магазину і маркетплейсу Rozetka Владислав Чечоткін: "Саме клієнтоорієнтований підхід вирізнятиме вас серед конкурентів, а не ваша реклама"

Генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський: "Ключовий бар’єр для замовлення чого завгодно, особливо спонтанних покупок – це час доставки. Якщо говорити про клієнтоорієнтованість, людей засмучує доставка, яка триває довше години, тож ми це робимо швидше"

Андрій Здесенко, засновник компанії "Біосфера" дав кілька бізнес-порад на шляху до підкорення іноземних ринків: 1) глибинне дослідження ринків, 2) збалансування стратегії роботи з private label і брендами, 3) виставки та PR, 4) колаборації, 5) не менше 30% часу СЕО має приділятися експорту

Президент RedHead Family Corporation Владислав Бурда: "Зазвичай ніхто не радить працювати з родичами, довіряючи компанію чужим людям. Однак навіщо втрачати нереалізовані таланти в сім’ї? Головна задача власника – не допустити втрати покоління, вчасно залучити спадкоємця в бізнес. Для продовження сімейного бізнесу у вас має бути як мінімум двоє дітей, щоб збільшити шанс виростити підприємця"

Засновник "Текстиль-контакт" Олександр Соколовський: "Успішна компанія не може існувати без правильної корпоративної культури і системи мотивації співробітників"

З мотивуючим спічем виступила українка-рекордсменка, яка підкорила 7 найвищих вершин світу усіх континентів – Тетяна Яловчак

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram